Aktuellt

Hissmontörer sökes

Hissmontörer sökes

Vill du vara mitt i händelsernas centrum och arbeta med ett engagerat, ärligt och ansvarsfullt gäng i en expansiv bransch, då skall du verkligen se hit!

RC Hisservice anställer hissmontörer till hela vårt område i Västsverige. Vi söker Dig som är målmedveten, ansvarsfull och som presterar med bra resultat i självständigt arbete. Arbetet innebär modernisering alternativt installation av hissar hos våra olika kunder och ställer krav på monterings- och mekanikvana, elkunskaper och ett gott kundbemötande.

Som montör på RC Hisservice kommer Du att jobba med olika hisstyper, oavsett om det gäller modernisering eller installation.

Kvalifikationer; Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av ovanstående liknande uppgifter samt att du med fördel har minst en gymnasieutbildning i el, mekatronik, eller fordonsteknik samt ett stort tekniskt intresse. B-kort är ett krav.

Som person är du samarbetsvillig, positiv och prestigelös. Samtidigt har du en ordningsam och noggrann ådra, är flexibel och gillar att utvecklas.

Tjänsten är en heltidsanställning.

Skicka din ansökan till mats@rchiss.se senast den 16 mars. Observera att urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor kontakta Mats J Gustafsson på 0735-181522 och/eller Håkan Askwall (0340-480165) samt Peter Brofjärd (0340-480173).