Aktuellt

Vi söker hisstekniker/montör till RC Hiss Skaraborg

Vi söker hisstekniker/montör till RC Hiss Skaraborg

RC Hisservice erbjuder heltäckande lösningar för alla typer av hissar och installerar nya hissar, moderniserar äldre hissar samt utför service och reparationer av befintliga hissar. Genom sitt gedigna kunnande och goda service har företaget etablerat sig som ett välrenommerat hissföretag i västra Sverige och omsätter drygt 120 MSEK och har drygt 60 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Varberg, men har också en del filialer runt om i västra Sverige, däribland Skövde.

RC Hisservice drivs av kundfokus samt passionen att utveckla och förbättra hisslösningar. Företaget är certifierade enligt FR2000 (kvalitet, miljö, arbetsmiljö, brandskydd, kompetens och socialt ansvarstagande).

Vill du vara mitt i händelsernas centrum och arbeta med ett engagerat, ärligt och ansvarsfullt gäng i en expansiv bransch, då skall du verkligen se hit!

RC Hisservice söker hisstekniker som kan arbeta som servicetekniker men även montörer som vill arbeta med modernisering alternativt installation av hissar. Vi söker Dig som är målmedveten, ansvarsfull och som presterar med bra resultat i självständigt arbete.

För att klara arbetet hos RC Hiss olika kunder ställs krav på monterings- och mekanikvana, elkunskaper och ett gott kundbemötande samt en god vilja att lära sig nya saker.

Som anställd på RC Hiss kommer Du att jobba med olika hisstyper, oavsett om det gäller service, modernisering eller installation.

Kvalifikationer; Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av ovanstående liknande uppgifter samt att du med fördel har minst en gymnasieutbildning i el, mekatronik, eller fordonsteknik samt ett stort tekniskt intresse. B-kort är ett krav.

Som person är du samarbetsvillig, positiv och prestigelös. Samtidigt har du en ordningsam och noggrann ådra, är flexibel och gillar att utvecklas.

Tjänsten är en heltidsanställning och vi tillämpar en provanställning initialt.

Skicka din ansökan till mats@rchiss.se senast den 31 augusti. Observera att urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor kontakta Mats J Gustafsson på 0735-181522 och eller Joakim Åkesson 0705-950026.