Aktuellt

Ny vd på RC Hiss

Ny vd på RC Hiss

Nu lämnar vd Kent Carlson över stafettpinnen till Mats Gustafsson.

Mats Gustafsson var tidigare personalchef i företaget. 1 september tog han över som vd för RC Hiss och även för koncernbolaget Nordic Lift där RC Hisservice AB och Hissteknik i Göteborg AB ingår.

— Det känns både stimulerande och roligt. Vi står inför många spännande utmaningar och potentialen är stor inom branschen och de områden vi verkar i, säger Mats Gustafsson.

Mats Gustafsson har en bakgrund som HR- och organisationskonsult och arbetade tidigare på Jobbolaget, där han även var delägare.

Anna Carlson blir vice vd och Håkan Askwall är numera ansvarig för försäljningsavdelningen. Kent Carlson kommer att arbeta kvar i företaget med bland annat projektfrågor.

RC Hisservice AB grundades år 1977 av Roy Carlsson och togs sedan över av sonen Kent. RC Hiss har genom sitt gedigna kunnande och goda service etablerat sig som ett välrenommerat hissföretag i västra Sverige. Vid starten var företaget en renodlad servicefirma för att idag erbjuda ett komplett utbud i form av nyinstallation och modernisering.

1 april integrerade vi Wennergrens Hiss och i dag är vi ett 60-tal medarbetare som utför nybyggnad, modernisering, service och reparationer. RC Hisservice AB nominerades till Årets Företagare i Varberg år 2006 och är DI Gasell 2014. Vi innehar trippel-A.

Vi finns i Halland, Västra Götaland, Skaraborg och delar av Jönköpings län.