Aktuellt

Vi söker hissmontörer – modernisering/installation

Vi söker hissmontörer – modernisering/installation

Hissmontör – Modernisering/installation

RC Hisservice erbjuder heltäckande lösningar för alla typer av hissar och installerar nya hissar, moderniserar äldre hissar samt utför service och reparationer av befintliga hissar. Genom sitt gedigna kunnande och goda service har företaget etablerat sig som ett välrenommerat hissföretag i västra Sverige och omsätter drygt 90 MSEK och har drygt 50 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Varberg.

RC Hisservice drivs av kundfokus samt passionen att utveckla och förbättra hisslösningar. Företaget är certifierade enligt FR2000 (kvalitet, miljö, arbetsmiljö, brandskydd, kompetens och socialt ansvarstagande), blev DI Gasell 2014 och innehar trippel-A.

Vill du vara mitt i händelsernas centrum och arbeta med ett engagerat, ärligt och ansvarsfullt gäng i en expansiv bransch, då skall du verkligen se hit!

RC Hisservice söker hissmontörer för arbete med modernisering alternativ installation av hissar. Vi söker Dig som är målmedveten, ansvarsfull och som presterar med bra resultat i självständigt arbete. Arbetet innebär modernisering alternativt installation av hissar hos RC Hisservice olika kunder och ställer krav på monterings- och mekanikvana, elkunskaper och ett gott kundbemötande.

Som montör på RC Hisservice kommer Du att jobba med olika hisstyper, oavsett om det gäller modernisering eller installation.

Kvalifikationer; Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av ovanstående liknande uppgifter samt att du med fördel har minst en gymnasieutbildning i el, mekatronik, eller fordonsteknik samt ett stort tekniskt intresse. B-kort är ett krav.

Som person är du samarbetsvillig, positiv och prestigelös. Samtidigt har du en ordningsam och noggrann ådra, är flexibel och gillar att utvecklas.

Tjänsten är en heltidsanställning och vi tillämpar en provanställning initialt.

Skicka din ansökan till mats@rchiss.se senast den 25 september. Observera att urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor kontakta Mats J Gustafsson på 0735-181522.