Aktuellt

Vi söker serviceansvarig

Vi söker serviceansvarig

RC Hisservice erbjuder heltäckande lösningar för alla typer av hissar och installerar nya hissar, moderniserar äldre hissar samt utför service och reparationer av befintliga hissar. Genom sitt gedigna kunnande och goda service har företaget etablerat sig som ett välrenommerat hissföretag i västra Sverige och omsätter ca 80 MSEK och har 45 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Varberg.

RC Hisservice drivs av kundfokus samt passionen att utveckla och förbättra hisslösningar. Företaget är certifierade enligt FR2000 (kvalitet, miljö, arbetsmiljö, brandskydd, kompetens och socialt ansvarstagande), blev DI Gasell 2014 och innehar trippel-A.

Vill du vara mitt i händelsernas centrum och arbeta med ett engagerat, ärligt och ansvarsfullt gäng i en expansiv bransch, då skall du verkligen se hit!
RC Hisservice söker nu en serviceansvarig! Arbetar du i hissbranschen idag och vill utvecklas inom ledarskap och försäljning?

Som en av två serviceansvariga på företaget får du ansvar för att fortsätta att driva och utveckla avdelningen tillsammans med våra erfarna och duktiga tekniker på ett optimalt sätt.

Tjänsten innebär bland annat:
– Ansvar för den långsiktiga planeringen av servicebesök, reparationer och besiktningsanmärkningar samt att rätt bemanning finns – tillsammans med koordinator.
– Säkerställa att mål, budget och resultat för avdelningen uppfylls.
– Uppföljningsmöten med befintliga kunder samt nykundsbearbetning.
– Ansvar för att utveckla serviceområdet; utbilda, utveckla och effektivisera. Personalansvar ingår i tjänsten.
– Ansvar för inköp av verktyg och reservdelar samt att finna så fördelaktiga inköpskanaler som möjligt, både gällande pris och kvalitet.

Kvalifikationer; Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av ovanstående liknande uppgifter. Erfarenhet från hissbranschen är meriterande. Det är ett krav att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du behöver även ha B körkort.

Som person är du positiv, samarbetsvillig, kommunikativ och prestigelös. Samtidigt har du en ordningsam och noggrann ådra, samt gillar att utvecklas. Målinriktad, social kompetens och serviceinriktad är ytterligare egenskaper som uppskattas.

Du har goda IT-kunskaper gällande Officepaketet och är van att navigera dig i olika typer av affärssystem.

Tjänsten är en heltidsanställning. Placeringsort är Varberg alternativ Borås.

Skicka din ansökan till mats@rchiss.se senast den 15 oktober. Observera att urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor kontakta Mats J Gustafsson på 0735-181522.

Tjänsten är tillsatt.