Aktuellt

Vill du bli en av oss?

Vill du bli en av oss?

Vi söker Serviceinriktad Ekonomiadministratör

Tjänsten är tillsatt.

RC Hiss erbjuder heltäckande lösningar för alla typer av hissar och installerar nya hissar, moderniserar äldre hissar samt utför service och reparationer av befintliga hissar. Genom sitt gedigna kunnande och goda service har företaget etablerat sig som ett välrenommerat hissföretag i västra Sverige och omsätter idag 95 MSEK och har över 50 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Varberg.

RC Hiss drivs av kundfokus samt passionen att utveckla och förbättra hisslösningar. Företaget är certifierade enligt FR2000 (kvalitet, miljö, arbetsmiljö, brandskydd, kompetens och socialt ansvarstagande).

Vill du vara mitt i händelsernas centrum och arbeta med ett engagerat, ärligt och ansvarsfullt gäng i en expansiv bransch, då skall du verkligen se hit!

Du kommer arbeta med ett varierat utbud av uppgifter främst inom kundservice och ekonomi. I tjänsten ingår support till kunder via telefon, delegering av arbeten till servicetekniker, fakturering och reskontra. Tjänsten kan även komma att innefatta lönehantering. Du kommer även att utföra administrativa uppgifter såsom bearbetning av olika typer av handlingar och annan förekommande dokumentation t.ex. anbud, besiktningar, registreringar mm. På kontoret har vi ett nära samarbete och du kan komma att utföra dina arbetsuppgifter i olika delar av verksamheten.

Kvalifikationer; Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av ovanstående liknande uppgifter samt att du med fördel har minst en gymnasieutbildning i ekonomi eller annan administrativ utbildning.

Som person är du samarbetsvillig, positiv, kommunikativ och prestigelös. Samtidigt har du en ordningsam och noggrann ådra, är flexibel och gillar att utvecklas.

Du har goda IT-kunskaper gällande Officepaketet och är van att navigera dig i olika typer av affärssystem.

Tjänsten är en heltidsanställning med start 1 december och ett 1-årigt vikariat med möjlighet till förlängning efter vikariatet.

Skicka din ansökan till mats@rchiss.se senast den 15 oktober. Observera att urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor kontakta Mats J Gustafsson på 0735-181522.