RC Hiss

På hissmarknaden sedan 1977

Sedan starten 1977 har RC Hiss levererat produkter och tjänster av hög kvalitet.
Vi erbjuder heltäckande lösningar för alla typer av hissar och installerar nya hissar, moderniserar äldre hissar samt utför service och reparationer av befintliga hissar.

Vår affärsidé

RC Hisservice AB skall vara det första valet på hissmarknaden och erbjuda ett heltäckande program med lösningar för alla typer av hissar. Våra medarbetare skall arbeta för att leverera en slutprodukt som är över förväntan för våra kunder och produktens brukare.

Kvalitet och miljö

Vi är certifierade enligt FR2000 som innehåller krav på ett integrerat ledningssystem för kvalitet, miljö, arbetsmiljö, brandskydd, kompetens och socialt ansvarstagande. Läs mer på www.fr2000.se
RC Hiss certifierad

Kunskap och erfarenhet

På RC Hiss arbetar ett sjuttiotal medarbetare som tillsammans har bred kunskap och lång erfarenhet från hissbranschen. Vi på RC Hiss ger våra kunder personlig service och levererar produkter och tjänster av hög kvalitet. Du hittar oss i västra Sverige; vårt huvudkontor finns i Varberg och filialer i Halmstad, Alingsås, Borås, Trollhättan och Skövde. Vi innehar Trippel-A och är medlemmar i Hissförbundet.