Aktuellt

Var med i kampen mot prostatacancer!

Var med i kampen mot prostatacancer!

Nu när vår mustaschkamp går in på den sista halvan och den sista månaden kan vi med stor stolthet och ödmjukhet presentera ytterligare två morötter för att hjälpa forskningen! Vi är nu uppe i 11 000 insamlade kronor och har höjt vårt mål till 15 000 kr.

Alla som skänker slantar via vår mustaschkamp kommer ha chansen att vinna en plats vid bordet på Dinner By Boman/Halldén, Varberg.. Att få laga, äta och servera god vällagad mat är nog det absolut bästa som finns. Sinnet mår bra, själen mår bra och framförallt magen mår bra. Det är riktig kärlek för oss. Genom att bjuda in till middag i hemmiljö vill vi ge oss själva möjligheten att få utlopp för våra tankar, idéer och känslor. Vad vi serverar, hur vi serverar och presenterar det återstår att se. Men om vi hamnar någonstans runt rustikt, bistro och finkrog så känns det mer än lovande. För oss handlar måltiden om en gemensam upplevelse och serveras gemensamt vid ett bord. En kväll tillsammans med oss innebär mat och passande dryck från början till slut. Hobbykocken Linus Boman med fler timmar i köket än vad en normal kock har. Läser, provar och utsätter familj och vänner för alla möjliga tänkbara påhitt. Att få lägga lagerhandskarna på hyllan och kliva in i köket känns mer än lockande. Peter Halldén, sommelier och restaurangchef med många års erfarenhet av arbete på en av Göteborgs stjärnkrogar. Detta har tillsammans med flertalet vin och matresor gjort honom till en ”expert” inom området, vilket man kan hoppas kommer spegla av sig i hela måltiden.

Alla som skänker slantar via vår mustaschkamp kommer ha chansen att vinna ett presentkort, värde 500kr, på restaurang NAMI i Varberg. Läs mer om NAMI HÄR!

Vill DU vara med och hjälpa oss att nå vårt mål och stötta forskningen, tveka inte, utan följ bara länken nedan. Alla bidrag, stora som små, är lika viktiga!

Tack för hjälpen!

Ge ditt bidrag här!

Vi på RC Hisservice är väldigt stolta att kunna presentera en mustaschkamp till förmån för insamlingen mot prostatacancer. En grupp anställda har på eget initiativ startat och driver en insamling där målet är att samla in 10 000 kronor till forskningen mot prostatacancer.