Plattformshissar

Plattformshissar för personer och varutransporter

Tillgänglighet och enkelhet är viktigt för alla. Genom att installera en plattformshiss kan du underlätta och göra bostaden eller kontoret tillgängligt även för människor med begränsad rörlighet. Vi erbjuder säkra och funktionella lågfartshissar för både inom- och utomhusbruk.

Vi erbjuder även plattformshissar för varutransporter. Här finns en mängd olika lösningar beroende på behov och vilka vikter som ska transporteras.

Bygg din egen hiss

Artico

Aritco

Aritcos resa började för 20 år sedan med en enkel idé: Att förbättra rörligheten för alla. Idag finns Aritcos hissar i över 30 000 byggnader och privata hem runt om i världen.

Aritcos hissar utvecklas och produceras i Kungsängen. Alla steg i processen, från konstruktion till slutmontering, genomförs med stor noggrannhet gällande detaljer och kvalitet. Vårt arbete genomsyras av en tanke om enkelhet, kvalitet och innovation.

Aritco HomeLift Bygg en egen hiss
 

Ta heminredningen till en högre nivå

Vi vet att alla hem är lika unika som de människor som bor där. Det är en speciell plats för dig och dina nära och kära. När du inreder ditt hem är du noga med att välja färger, möbler och tillbehör som passar dig. Vi har varit lika omsorgsfulla i arbetet med utvecklingen av Aritco HomeLift.

Aritco HomeLift är den första hiss som har skapats för just ditt hem. Den ska fungera som en möbel, och kan antingen diskret smälta in i inredningen eller byggas på ett sätt som sticker ut som ett spektakulärt konstverk om du föredrar det. Med en Aritco HomeLift kan du höja bekvämlighetsnivån hemma och verkligen utnyttja hemmets hela potential.

Hissen Aritco HomeLift finns i fem olika storlekar och erbjuds i flera olika färger inklusive antracitgrå och mossgrön.

Läs mer